Webáruház

Melitta Caffeo Solo használt felújított kávégép!


Cikkszám: 307

45.000 Ft 50.000 Ft


db

Termék információk

A kiemelkedő íz érdekében aroma kinyerő rendszerrel van felszerelve. A Melitta Solo Ryze kávégéppel kiválasztható a kávé erőssége és az őrlés finomsága 3 fokozatban. Az irányítása nagyon egyszerű az innovatív LED kijelzőnek köszönhetően.

Aroma kinyerő rendszer
Kompakt méret és egyszerű kezelés
Egyszerre 2 csésze kávét készít, állítható magasságú fúvókával.

Aroma kinyerő rendszer
A kiemelkedő íz érdekében a Melitta Solo kávéfőzőgép aroma kinyerő rendszerrel van felszerelve. A frissen őrölt kávé felmelegszik a forrázás előtt, így kiengedi az íze maximumát. Minden csésze kávé az ízlésed szerint készül. A kávéfőzőgép biztosítja a kávé erősségének kiválasztását és a kávé őrlésének finomságát három fokozaton. A kávéfőzőgép kompakt méretű, de megtartotta az 1,2 l űrtartalmú víztartályát és a 8 csészére elegendő kávétartályát.

Ne tartson fel a várakozási idő, készíts egyszerre 2 csésze kávét egyetlen gomb megnyomásával. A csészék magasságával nem kell törődnöd– a fúvóka magassága állítható egészen 13,5 cm magasságig, például a latte macchiato pohárhoz is igazítható. A Melitta Solo kávéfőzőgép kezelése egyszerű – a beépített LED kijelzőn csak a legfontosabb választási lehetőségek vannak feltüntetve, így nem veszel el a sok gomb között. Minden el van rejtve az átlátható szimbólumokat helyettesítő gombok alatt, mint a 0 watt-os gomb is, ami leválasztja a kávégépet az elektromos hálózatról, de megjegyzi a személyes beállításaid.

Egyszerű tisztítás és karbantartás a kivehető főző résznek köszönhetően, mely mosható folyó víz alatt
Vízkőtelenítés jelző
Ökologikus és környezetkímélő
Kompakt méretű
Kávé erősségének beállítása


Szép állapotban, szervízelt gép garanciával !